Ha Önnek nincs kedve, ideje kertjével foglalkozni, bízza ránk kertje munkálatait, és Ön csak élvezze a zöldellő, gyönyörűen ápolt kertjét!

 

Kertgondozás

A Kertduó Kft. mind családi kertek, mind nagyobb parkok, ipari területek gondozását ápolását vállalja. Ezen területek feladatai más-más szakmai tudást-tapasztalatot igényelnek. Több éves szakmai tapasztalatunk és az évek során folyamatosan bővült gépparkunk lehetővé teszi mindezek a szegmensek teljes körű kiszolgálását!

Ön csak elmondja nekünk, hogy miben segíthetünk Önnek, és mi máris a rendelkezésére állunk!

A kertje gondozását az Ön igényeihez igazítva és a kertje jellegét figyelembe véve végezzük. A kertfenntartás nálunk nem csak fűnyírásból, szegélyezésből és gyomlálásból tevődik össze.

Ránk bízhat bármilyen kertészeti, növényvédelmi munkálatot is! Ha bizonyos dolgokat saját maga szeretne elvégezni a kertjében, akkor szakmai tapasztalatunkkal állunk az Ön rendelkezésére. Növényvédelmi tápanyag utánpótlási tanácsokkal látjuk el, vagy más egyéb kérdésekben is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Mi ki is takarítunk magunk után!

Minden esetben elvisszük a levágott fák, cserjék, ágait, a fűnyírás során keletkezett nyesedéket. Vállaljuk a nyesedék, zöldhulladék elszállítását is, akkor is, ha a munkálatokat Ön végzi.

 

Kertgondozási, kertfenntartási feladatok, melyekben az Ön rendelkezésére állunk:

  • Cserjék, fák metszése (A cserjék és fák formázó, ifjító és ritkító metszése, sövények nyírása, elhalt növényi részek eltávolítása)
  • Pázsitgondozás, fűnyírás (Rendszeres fűnyírás, nyesedék elszállítása, tavaszi-őszi gyepszellőztetés, tápanyag utánpótlás, gyomirtás)
  • Növényvédelmi szolgáltatásaink (Aktuális permetezések elvégzése)
  • Esetleges növény, fűterületek, gyeppótlások elvégzése (Felmerülő növény hiányok pótlása az Ön igényeinek megfelelően, hibás, hiányos gyepes területek felülvetése, egységes gyepfelület kialakítása)
  • Parlagfűírtás, bozótirtás, kaszálás
  • Kerti tavak, fürdőtavak rendszeren gondozása karbantartása takarítása
  • Mulcsozás (cserjékkel és évelőkkel beültetett ágyások tisztántartása, kapálása)

Ha segítségére lehetünk bármiben,vegye fel velünk a kapcsolatot most!


Árajánlatot kérek

 

Ízelítő referenciáinkból

11
6
8

Kövess minket a Facebookon is