Hogy a kertjében eltöltött idő mindig feltöltődést nyújtson Önnek!

 

kerttervezés

A kerttervezés jóval több annál, minthogy azt meghatározzuk, hogy mit hova ültessünk! A kertnek számtalan funkciója lehet, melyet csakis az Ön igényei határoznak meg.

A kertnek számtalan funkciója lehet, melyet csakis az Ön igényei határoznak meg:

  • Pihenés, kikapcsolódás, feltöltődés színtere
  • Játszótér gyermekeinek, unokáinak
  • Közösségi helyszín (grillezés, szalonna sütés, kerti party)
  • Konyhakerti és haszonnövények termesztésének színtere
  • Autója tárolásának helye stb.

Minden szép és funkcionálisan jól kialakított kert alapja egy jó terv, mely hosszútávon lehetőséget biztosít arra, hogy a megvásárolt növényei mindig a legszebb formájukat hozzák, és az Ön igényeit kertje évek múlva is maximálisan kielégítse.

Biztosan találkozott már Ön is olyan kerttel, ami 1-2 évig szép volt, majd amikor a növények megnőttek, akkor átláthatatlan bozótos jellege lett a kertnek. Ennek eredményeképpen a növényeibe fektetett összeg pénzkidobás volt, hiszen sokat ki kell vágni közülünk, vagy éppen maguktól tönkremennek a nem megfelelő körülmények miatt. Ezért fontos az, hogy egy kertet és a funkcionális területeit jó előre, és hosszútávra tervezzünk meg, és gondoljunk arra, hogy a növényeknek mekkora helyre, mennyi napfényre, milyen gondoskodásra van szükségük ahhoz, hogy kertünk díszei lehessenek évek, évtizedek múlva is.

A tervek kialakítása során akár többféle változatot is elkészítünk Önnek, attól függően, hogy Ön milyen funkcionális területeket szeretne kialakítani kertjében, és mekkora összeget szeretne rááldozni a kertje kialakítására.

Ha egy hosszú távon is tökéletes kertre vágyik,vegye fel velünk a kapcsolatot most!


Árajánlatot kérek

A kerttervezés ára néhány év alatt megtérül, hiszen így nem kell utólag módosítani vagy átépíteni a korábban nem átgondolt részeket.

A Kertduó Kft. alapelvei közzé tartozik, hogy ügyfeleinknek olyan kerteket tervezzünk és építsünk, meg amely évek után is használható vagy legalább minimális ráfordítással mindig az adott igényeket szolgálja!

 

Kerttervezés előtt egy beszélgetés során felmérjük az Ön igényeit, és kertjének megvalósítására ennek megfelelően mutatunk terveket!

  • Mire szeretné használni kertjét?
  • Milyen jellegű, hangulatú kertet szeretne?
  • Fontos információ számunkra az is, hogy mennyi ideje van kertjére?
  • Mennyire szeretné Ön a továbbiakban gondozni a kertet?
  • Mennyire fontos az, hogy mindig új arcot mutasson kertje, vagy ép egy minimalista örök kertet szeretne?

Mindezek után megtervezzük Önnek kertjét, mely tervezés során a következők készülnek el:
 

Kert feladatainak, funkcióinak pontos meghatározása

Milyen funkcionális területeket szeretne Ön kertjében. Például pihenőkert, sportolásra alkalmas terület, grillező, valamilyen közösségi helység, pl. szalonnasütő, kocsibeálló, árnyékos, pados pihenő rész, vagy a konyhakert, haszonkert is szerepelhet az Ön funkcionális igényei között.

Általános funkcióséma, azaz a kert vázának elkészítése

Az általános funkcióséma megalkotása során megtervezzük a kert vázát. Beállítjuk a tájolást, és a tájolásnak és a funkcióknak megfelelően berajzoljuk a növények, fák, bokrok, utak, köves részek, kertek helyét.

Részletes terv kidolgozása

A részletes kerttervezés során a fenti funkcióséma pontos, részletekbe menő kidolgozása történik. Ekkor választjuk ki az Ön és kertje igényeinek, és költségvetésének legmegfelelőbb növényeket, burkolatokat, kerti bútorokat, tárgyakat.

Az Ön álomkertjének bemutatása

 

Mindezek után Önnek többféle tervet adunk álmai kertjére, melyből Ön tudja kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbbet! Amennyiben szeretné az általunk vázolt terveket szívesen meg is valósítjuk Önnek!

 

Ha egy hosszú távon is tökéletes kertre vágyik,vegye fel velünk a kapcsolatot most!


Árajánlatot kérek

 

Ízelítő referenciáinkból

Boltiv
Latvanysz201
Latvanysza01
Novenykiultetes

Kövess minket a Facebookon is