Kútfúrás és kútgépészet

Ha Ön jelentősen csökkenteni szeretné vízszámláját, és nem a vezetékes vizet használná öntözésre, autómosásra, WC öblítésre, takarításra akkor ajánljuk Önnek kútfúrási, kútgépészeti szolgáltatásunkat.

 

Kútfúrás és kútgépészet

Milyen előnyökkel jár egy fúrt kút?

Egy fúrt kút ára tulajdonosának körülbelül 2 év alatt megtérül. Ennek oka, hogy az ivóvíz ára évről évre drágul és ma már luxusnak számít, ha egy kert nyári locsolását is a vezetékes ivóvízről szeretnénk ellátni. Az ivóvíz ára azért olyan magas, mert a vizet tisztítani, fogyasztásra megfelelőnek kell tenni. Vannak a ház körül azonban olyan tevékenységek, melyek nem igénylik az ivóvíz tisztaságú vezetékes víz használatát. Ilyen például a kertjének öntözése, kerti tavának vízellátása, autójának lemosása, Wc-k öblítése, takarításhoz használt víz stb. Évről évre rengeteg vizet használunk el ezekre a tevékenységekre, és közben tízezreket vagy százezreket pazarolunk el, attól függően, hogy éves szinten mennyi vizet használunk.

 

Hogy történik egy kútfúrás?

A kútfúrás jóval több annál, minthogy egy lyukat készítünk a földben. A kút helyét ki kell mérni, meg kell tervezni, hogy utána évtizedeken vagy évszázadokon át biztos vízforrást biztosítson az Önök számára. A megfelelő kútgépészet, azaz a megfelelő szivattyú kiválasztása a nagyon fontos, mert minden területi jelleg más-más gépészeti technológia használatát igényli. A megfelelő elektronikai és érintésvédelem, a szűrők kiválasztása is szakembernek való feladat, melyet cégünk tapasztalt kollégáira nyugodtan rábízhat.

Vállaljuk kútjának karbantartását is!

A kútfúrás és a kút gépészetének kialakítása mellett vállaljuk kútjának egész éves karbantartását is, a tavaszi indítást és a téli fagymentesítést is beleértve

 

Munkánkra 2 év garanciát vállalunk, megfelelő karbantartás és üzemeltetés mellett!

Ha csökkenteni szeretné vízszámláját, kérjen tőlünk árajánlatot most!


Árajánlatot kérek

 

Kövess minket a Facebookon is